Wie is Dees?

Wij zijn zeer trots op ons talentvolle en gemotiveerde team

en zij bepalen in belangrijke mate ons succes.

Désirée Arts

Dees heeft 25 jaar in de reclame gewerkt en haar sporen verdiend als organisator en inspirator. Na het Montessori Lyceum in Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas in de praktijk ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen en haar voorliefde voor het ondernemerschap. In 2012 richtte ze Dees Amsterdam Huiswerk- 

begeleiding op. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen en jongeren. "Samen op zoek gaan naar ieders talent". Inmiddels is ze gecertificeerd jongerencoach en kan zij dit mooi toepassen in haar coaching praktijk. Dees is zelf ook moeder van 3 tieners.

Maarten Polman

Maarten is geschiedenisleraar en al jaren literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen. Hij heeft met aantoonbare resultaten leerlingen intensief begeleid die een achterstand hadden opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel tot de kern van een didactisch probleem te komen. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja: van voetbal.

Sophia Hermus

Sophia studeert rechten aan de UvA. Ze zit in het 3de en laatste jaar van haar bachelor en is van plan zeker door te gaan in dit vakgebied. Volgend jaar wil ze zich richten op jeugdrecht, wat goed aansluit bij het werken met kinderen bij Dees. Op de middelbare school waren haar favoriete vakken geschiedenis, aardrijkskunde en Grieks. Nog steeds interesseren deze vakken haar. Sophia is vaak te vinden met haar vriendinnen en vindt het leuk om te koken.

Lotte Geukes

Lotte is bezig aan haar laatste jaar politicologie en volgt nu een minor geschiedenis. Hoewel ze op de middelbare school een technisch pakket had, koos ze voor haar interesses: politiek, maatschappij en geschiedenis. Een echte planner is ze, want naast haar studie stopt Lotte ook veel tijd in Amsterdam College Tour, een maandelijks interview programma. Lotte houdt verder van surfen, skiën en met vrienden Amsterdam ontdekken. 

Megan Rossouw

Megan studeert Liberal Arts and Sciences op Amsterdam University College, m.n. Environmental Sciences en Neurosciences. Op de middelbare school heeft ze geholpen met het opzetten van een bijlesinstituut. Ze heeft veel ervaring met bijles geven aan leerlingen met verschillende niveaus en ze past haar methode aan op de individu. Ze is goed in plannen en vindt het leuk om dat aan anderen te leren. Verder houd ze van reizen, surfen en yoga.

Miesje ter Beek

Miesje is studiecoördinator en zit in haar master klinische psychologie. Al een aantal jaren werkt ze met veel plezier met kinderen. Van stage lopen op een kinderdagverblijf tot au pair zijn. Op de middelbare school heeft ze naast een beta pakket ook muziek, tekenen en extra talen gedaan. Met deze kennis en haar enthousiasme voor kinderen kan ze haar plek bij Dees goed vervullen. Ze is gek op dieren en houdt van tekenenen en diverse board sporten!

 

 

 

 

 

Maureen Minnema

Maureen studeert Bèta-gamma. Een interdisciplinaire studie die sociale- en bètawetenschappen met elkaar combineert en daarom goed bij haar brede interesse past. Ze is betrokken en zette zich op de middelbare school in voor de leerlingenraad. Maureen vindt het belangrijk dat iemand leert op een manier die bij hem past, zodat elk kind plezier kan beleven aan school. Naast haar studie, geniet ze van muziek maken of is ze te vinden op de schaatsbaan.

Fleur Hessing

Fleur is opgegroeid in Amsterdam. Haar middelbare school was het Gerrit van der Veen College. Ze studeert nu Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies aan de UvA. Taal, cultuur en gedrag interesseren haar. Op de middelbare school heeft ze bijles gegeven in Nederlands, Frans en Duits. Ze vindt het leuk om kinderen te helpen. Verder houdt ze van schrijven, lezen, acteren en stijldansen. Dus schrik niet als ze dansend binnenkomt. 

Jort Grobbe

Jort studeert pedagogische wetenschappen aan de UvA. Hij heeft veel interesse in de ontwikkeling van kinderen en de wijze waarop kinderen zo goed mogelijk begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling. Hij heeft stage gelopen bij verschillende groepen op de basisschool en weet daarom kinderen goed te stimuleren en te helpen bij het leren. Naast studeren vind Jort het leuk om te roeien, te snowboarden of tijd te spenderen met vrienden.

Anna Nijmeijers

Anna studeert psychologie aan de UvA en zit nu in haar tweede jaar. Hiervoor heeft ze ook een jaar media en cultuur gestudeerd. Anna heeft al eerder bijles gegeven én zelf gekregen tijdens haar middelbare schooltijd. Op school was wiskunde haar lievelingsvak, maar ook Engels, biologie en muziek vond ze erg leuk. Op dit moment zit ze in een bandje met vrienden. Verder houdt heel erg van koken en naar de film gaan, het liefst met haar vrienden.

Rozemarijn van Riel

Rozemarijn is PABO-student aan de Hogeschool van Amsterdam. Dat vindt ze echt supergaaf en ze volgt deze studie met veel plezier. Ze houdt ervan om met kinderen te werken en ze dingen uit te leggen. Daarom geeft ze bijles en is ze te vinden bij de huiswerkbegeleiding. Daar is ze druk met de leerlingen aan het plannen. Verder houdt ze van sporten zoals zeilen, tennissen en kickboksen en vindt ze het leuk om te reizen en met vrienden naar musea te gaan.

Marita Verhaagen

Marita studeert Future Planet Studies aan UvA. Deze interdisciplinaire studie past goed bij haar omdat ze een brede interesse heeft. Marita is een echte planner en houdt van duidelijke structuur in haar dagelijkse leven. Naast haar drukke leven in Amsterdam, gaat ze vaak hockeyen in haar ouderlijke woonplaats Goes. Andere hobby’s van Marita zijn koken, skiën/snowboarden, reizen en met vrienden activiteiten ondernemen. 

Josie Krijgsman

Josie studeert Klinische Psychologie aan de UvA en en verdiept zich in wat (ab)normaal gedrag is, de achterliggende redenen en hoe je dit kan behandelen. Ze houdt van structuur en plannen en vindt het een uitdaging om dit aan kinderen over te dragen. Ze heeft veel ervaring met huiswerkbegeleiding, met name aan de alfa kant. Ze wil graag een goede band met kinderen opbouwen en ze goed helpen. Haar vrije tijd besteedt ze vooral met familie en vrienden.

Amber van Berkel

Amber studeert de Pabo aan de HvA. Over een aantal jaar ziet ze zichzelf met veel plezier voor de klas staan. Ze vindt het leuk om kinderen te helpen en verdiept zich graag in de manier waarop een kind leert. Bij Dees geeft Amber de Basisschooltraining. Buiten school sport ze graag. Ze korfbalt en zeilt zelf erg fanatiek en in beide geeft ze ook les. Als ze niet bij de sportclubs te vinden is, is ze in Oostzaan met vrienden bordspellen aan het spelen.

Merel Kruijer

Merel studeert Pedagogische Weten-schappen aan de Universiteit van Amsterdam. Dit doet ze met veel plezier en enthousiasme. Momenteel volgt ze een minor Bestuurs- en Organisatie-wetenschap. Ze heeft altijd al interesse gehad in kinderen en onderwijs. Ze heeft onder andere gewerkt als overblijfjuf en oppas. Ze heeft geduld met kinderen en kan helpen structuur aan te brengen. Ze houdt ook erg van lezen, koken, reizen en gezelligheid. 

lvsi-logo_edited.png

KvK 60927577

  • Instagram
  • Facebook Social Icon