Wie is Dees?

Wij zijn erg trots op ons talentvolle en gemotiveerde team

dat in belangrijke mate het succes van Dees bepaalt.

Désirée Arts

Foto Dees

Dees heeft 25 jaar in de reclame gewerkt en haar sporen verdiend als organisator en inspirator. Na het Montessori Lyceum in Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas in de praktijk ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen en haar voorliefde voor het ondernemerschap. In 2012 richtte ze Dees Amsterdam Huiswerk- 

begeleiding op. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen en jongeren. "Samen op zoek gaan naar ieders talent". Inmiddels is ze gecertificeerd jongerencoach. Dees is zelf ook moeder van 3 tieners.

Marita Verhaagen

Pasfoto Marita

Marita studeert Future Planet Studies aan UvA. Deze interdisciplinaire studie past goed bij haar omdat ze een brede interesse heeft. Marita is een echte planner en houdt van duidelijke structuur in haar dagelijkse leven. Naast haar drukke leven in Amsterdam, gaat ze vaak hockeyen in haar ouderlijke woonplaats Goes. Andere hobby’s van Marita zijn koken, skiën/snowboarden, reizen en met vrienden activiteiten ondernemen. 

Maarten Polman

Foto Maarten.jpg

Maarten is geschiedenisleraar en al jaren literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen. Hij heeft met aantoonbare resultaten leerlingen intensief begeleid die een achterstand hadden opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel tot de kern van een didactisch probleem te komen. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja: van voetbal.

Amber van Berkel

Foto Amber van Berkel_edited.png

Amber studeert de Pabo aan de HvA. Over een aantal jaar ziet ze zichzelf met veel plezier voor de klas staan. Ze vindt het leuk om kinderen te helpen en verdiept zich graag in de manier waarop een kind leert. Bij Dees geeft Amber de Basisschooltraining. Buiten school sport ze graag. Ze korfbalt en zeilt zelf erg fanatiek en in beide geeft ze ook les. Als ze niet bij de sportclubs te vinden is, is ze in Oostzaan met vrienden bordspellen aan het spelen.

Bram Bots

Foto%2520zakelijk_edited_edited.jpg

Bram studeert Biomedische Weten-schappen aan de UvA. Hij zit in het tweede jaar van de bachelor en wil daarna geneeskunde gaan studeren. Op de middelbare school had hij moeite met plannen en met het vinden van motivatie om aan de slag te gaan. De begeleiding die hij toen kreeg heeft hem erg geholpen en inmiddels heeft hij zelf ervaring met het geven van bijlessen. Bram houdt verder nog van reizen, snowboarden, acteren, piano en sport.

Bron Hollander

PHOTO-2020-11-03-17-38-22_edited.jpg

Bron was een van onze eerste leerlingen en studeert inmiddels Econometrie en Operationele Research aan de Erasmus in Rotterdam. Zijn favoriete vakken op de middelbare school waren de beta vakken en economie. Het fijnste aan de begeleiding was de hulp met plannen en de structuur die je krijgt om regelmatig aan school te zitten. Verder houdt hij enorm van sporten; voetbal, tennis, kitesurfen, kickboksen en skiën zijn wel de favoriet.

Lynn Haasloop Werner

Foto%20Lynn_edited.jpg

Lynn studeert psychologie aan de UvA. Op de middelbare school had ze een beta-pakket met talen en geschiedenis. Ze was daar actief bij de leerlingen-vereniging en deed het afgelopen jaar een bestuursjaar bij de studievereniging. Door beide ervaringen heeft ze goed leren plannen en dat hoopt ze over te dragen aan leerlingen. Naast studeren houdt ze erg van snowboarden, dansen en met vriendinnen afspreken.

Maria Daan

Foto Maria

Maria studeert software engineering aan Codam in Amsterdam. Voordat ze begon met programmeren heeft Maria Sociale Geografie gestudeerd aan de UvA. Ze is met zowel alpha als beta kennis dus van alle markten thuis! Dit komt goed van pas bij het geven van bijles en kinderen helpen met huiswerk, wat ze dan ook met heel veel plezier doet bij Dees. Verder is Maria gek op lekker eten, avonturen beleven met vrienden en creatief bezig zijn.

Jitske Luijendijk

Schermafbeelding%202021-02-11%20om%2021.

Jitske is coördinator bij Dees. Na haar opleiding aan de Breitner Academie heeft ze op scholen in en rondom Amsterdam lesgegeven in kunstvakken zoals tekenen, handvaardigheid en CKV. Als docent was ze erg betrokken bij haar leerlingen en haalde ze veel plezier uit motiveren en coachen. Jitske heeft ook gewerkt in het Rijksmuseum, waar ze haar expertise op kunsteducatie en gastvrijheid verder ontwikkelde. Omdat ze ook in Australië heeft gewoond is ze vaardig in Engels. Ze bezoekt graag musea en houdt van reizen.

Fleur Hessing

Foto Fleur

Fleur is opgegroeid in Amsterdam. Haar middelbare school was het Gerrit van der Veen College. Ze studeert nu Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies aan de UvA. Taal, cultuur en gedrag interesseren haar. Op de middelbare school heeft ze bijles gegeven in Nederlands, Frans en Duits. Ze vindt het leuk om kinderen te helpen. Verder houdt ze van schrijven, lezen, acteren en stijldansen. Dus schrik niet als ze dansend binnenkomt. 

Megan Rossouw

Foto MeganR

Megan studeert Liberal Arts and Sciences op Amsterdam University College, m.n. Environmental Sciences en Neurosciences. Op de middelbare school heeft ze geholpen met het opzetten van een bijlesinstituut. Ze heeft veel ervaring met bijles geven aan leerlingen met verschillende niveaus en ze past haar methode aan op de individu. Ze is goed in plannen en vindt het leuk om dat aan anderen te leren. Verder houd ze van reizen, surfen en yoga.

Merel Kruijer

foto Merel

Merel studeert Pedagogische Weten-schappen aan de Universiteit van Amsterdam. Dit doet ze met veel plezier en enthousiasme. Momenteel volgt ze een minor Bestuurs- en Organisatie-wetenschap. Ze heeft altijd al interesse gehad in kinderen en onderwijs. Ze heeft onder andere gewerkt als overblijfjuf en oppas. Ze heeft geduld met kinderen en kan helpen structuur aan te brengen. Ze houdt ook erg van lezen, koken, reizen en gezelligheid. 

Stijn Zelhorst

WhatsApp%20Image%202019-08-01%20at%2015.

Stijn studeert Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Hij houdt zich veel bezig met cultuuronderwijs en taalverwerving en past de kennis vanuit zijn studie graag toe tijdens het leerproces van de kinderen. Naast studeren roeit hij fanatiek en is hij veel bezig met kunst en muziek. 

Marieke Verstappen

Foto Marieke

Marieke studeert aan Hotelschool The Hague in Amsterdam en zit momenteel in het laatste jaar van haar bachelor. Deze studie past goed bij haar brede intresse in management en hospitality. Marieke is goed in plannen en door haar oppaservaring heeft ze geleerd zich flexibel op te stellen en op een positieve manier kinderen te begeleiden. Naast studeren sport Marieke veel en houdt ze van afspreken met vriendinnen.

Carl Koppen

Afbeelding1_edited.jpg

Carl studeert momenteel Internationale Betrekkingen aan de UvA. Voor zijn studie heeft hij onderzoek gedaan naar de inrichting van het onderwijs in Oeganda, waar hij ook veel met leerlingen heeft gepraat en samen-gewerkt. Hij vindt het leuk om met jongeren te werken en ze te motiveren. Ook heeft hij een halfjaar in Chili gestudeerd waardoor hij Spaans spreekt. Verder houdt Carl heel erg van reizen, gastronomie, tennis en hardlopen.

Maureen Minnema

Pasfoto Maureen

Maureen studeert Bèta-gamma. Een interdisciplinaire studie die sociale- en bètawetenschappen met elkaar combineert en daarom goed bij haar brede interesse past. Ze is betrokken en zette zich op de middelbare school in voor de leerlingenraad. Maureen vindt het belangrijk dat iemand leert op een manier die bij hem past, zodat elk kind plezier kan beleven aan school. Naast haar studie, geniet ze van muziek maken of is ze te vinden op de schaatsbaan.

Egbert Peppelman

WhatsApp%20Image%202020-09-25%20at%2012.

Egbert volgt een master economie & bedrijfskunde aan de UvA. Hiervoor heeft hij E&B en psychologie gestudeerd. Vroeger was hij een ADHDig jongetje met dyslexie die veel moeite had met leren, maar door zichzelf de juiste manieren aan te leren is hij uitgegroeid tot iemand die 2 studies tegelijk aankon. Dat wil hij ook aan anderen aanleren. Naast studeren houdt hij van voetbal en bordspellen, maar ook van lekker eten of een drankje met familie en vrienden.

Jort Grobbe

Foto Jort.jpg

Jort studeert pedagogische wetenschappen aan de UvA. Hij heeft veel interesse in de ontwikkeling van kinderen en de wijze waarop kinderen zo goed mogelijk begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling. Hij heeft stage gelopen bij verschillende groepen op de basisschool en weet daarom kinderen goed te stimuleren en te helpen bij het leren. Naast studeren vind Jort het leuk om te roeien, te snowboarden of tijd te spenderen met vrienden.

Josie Krijgsman

Foto Josie.jpg

Josie studeert Klinische Psychologie aan de UvA en en verdiept zich in wat (ab)normaal gedrag is, de achterliggende redenen en hoe je dit kan behandelen. Ze houdt van structuur en plannen en vindt het een uitdaging om dit aan kinderen over te dragen. Ze heeft veel ervaring met huiswerkbegeleiding, met name aan de alfa kant. Ze wil graag een goede band met kinderen opbouwen en ze goed helpen. Haar vrije tijd besteedt ze vooral met familie en vrienden.

Fleur Bleeker

Foto Fleur.jpg

Fleur is derdejaars student en combineert de studies politicologie en communicatiewetenschap aan de UvA. Omdat ze hiernaast ook druk bezig is met roeien en haar vrienden wil zien, heeft ze goede planvaardigheden ontwikkeld. Ze geeft al sinds de middelbare school bijles in allerlei vakken aan kinderen en vindt het leukste hiervan kinderen resultaten zien bereiken waarvan ze zelf niet wisten dat ze het konden.

Rik Stokvis

IMG_20201201_123929_edited.jpg

Rik is tweedejaars Geneeskundestudent aan de UvA. Hij heeft al veel met kinderen gewerkt en heeft ook in verschillende vakken bijles gegeven. Rik ziet het als een uitdaging om op verschillende creatieve manieren uitleg te geven. Zo hoopt hij voor elke leerling een uitleg-stijl te vinden die bij hem of haar past. Buiten zijn studie is Rik vooral druk met roeien en is hij gepassioneerd over het maken van muziek.

Mayke Luijendijk

116197981_3251932131556036_4152501457131

Mayke zit in het vierde jaar van haar studie Media en Entertainment Management, waar ze zich nu vooral focust op haar afstudeeronderzoek. Ze heeft een passie voor evenementen, organiseren, alles regelen en verwacht dan ook uiteindelijk in de evenementen- sector aan de slag te gaan. Naast haar studie rijdt ze paard, schrijft ze en bezoekt ze graag evenementen.