Huiswerkbegeleiding

Voor Leerlingen

Je maakt bij Dees Amsterdam onder begeleiding van de coördinator je huiswerk samen met anderen. We werken samen aan studievaardigheden zoals agendagebruik, plannen, samenvatten en het voorbereiden van een toets.

In alle rust ga je aan de slag. Alleen of in een klein groepje. We maken samen een plan van aanpak. Als het handig is praten we ook met je mentor, zodat we allemaal van dezelfde informatie gebruik maken.

Je komt binnen en checkt in bij de coördinator. Er wordt besproken welk maak-en leerwerk die dag gedaan moet worden. Er is ook tijd om je schooldag door te spreken. Tussendoor is er een pauze. Aan het einde wordt er gekeken of al het geplande werk af is. Er wordt nagekeken en overhoord zodat je zeker weet dat al het (maak)werk gedaan is. Als er tijd over is kunnen we lastige vakken of toetsweken samen voorbereiden.

Als je regelmatig komt naar de huiswerkbegeleiding zul je zien dat het leven een stuk overzichtelijker wordt. Je huiswerk is af... Je haalt betere cijfers op school en je hebt minder stress thuis. Je houdt tijd over voor hobby's en kunt genieten van een welverdiend weekend.