Desiree Arts-Jansen

Dees heeft 25 jaar in de reclamebranche gewerkt en haar sporen verdiend als organisator, inspirator en probleem- oplosser. Na het voltooien van het Montessorilyceum te Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas tijdens de praktijkopleidingen die ze volgde gedurende haar carrière ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen/jongeren. Daarnaast vindt ze het heel interessant om voeling te houden met opgroeiende kinderen en kan ze dit regelmatig aan de praktijk toetsen als moeder van 3 kinderen. 

“Ik heb zelf ondervonden dat studieresultaten niet alleen afhangen van hoe slim je bent, maar vooral van organiseren, plannen en je doel ontdekken”

Maureen Minnema

Maureen studeert Bèta-gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Een interdisciplinaire studie die sociale- en bètawetenschappen met elkaar combineert en daarom goed bij haar brede intresse past. Ze is altijd al betrokken geweest met (mede)leerlingen en zette zich op de middelbare school met plezier in voor de leerlingenraad. Maureen vindt het belangrijk dat een kind leert op een manier die bij hem past, zodat het kind plezier kan beleven aan het leren. Naast dat ze het zelf ook leuk vindt om te studeren, geniet ze in haar vrije tijd van muziek maken of is ze te vinden op de schaatsbaan.

 

Valèrie Verëll

Valèrie studeert Bèta-Gamma aan de UvA die erg interdisciplinair gericht is. Het feit dat de studie zo breed is, maakt de studie voor haar zo levendig! Hiernaast heeft Valèrie ervaring met kinderen. Ze heeft stage gelopen op een basisschool en heeft ervaring met bijles geven. Valèrie vindt het dan ook erg leuk om samen met kinderen aan de vele verschillende vakken aan het werk te zijn. Buiten school reist ze graag, luistert ze muziek en spendeert veel tijd met familie en vrienden. 

Marita Verhaagen

Marita studeert Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Dit is een interdisciplinaire studie die goed bij haar past, omdat ze een brede interesse heeft. Vroeger heeft Marita veel opgepast en daarbij haar oppaskinderen geholpen met hun huiswerk. Daarnaast is ze een echte planner en houdt ze van duidelijke structuur in haar dagelijkse leven. Naast haar drukke leventje in Amsterdam, gaat ze nog vrijwel elk weekend naar huis om te hockeyen in haar ouderlijke woonplaats Goes. Andere hobby’s van Marita zijn koken, skiën/snowboarden, reizen en met vrienden activiteiten ondernemen. 

Daan Gimbrère

Daan is geboren en getogen in Amsterdam en studeert Future Planet Studies (klimaatwetenschappen) in deze prachtige stad aan de UvA. Zijn middelbare school was het Barlaeus Gymnasium. Zijn hobby’s zijn sporten, buiten zijn, gezellig met vrienden chillen, maar ook lekker af en toe op de bank hangen en niks doen. Net zoals de studie is opgebouwd, heeft hij een brede belangstelling en is hij in veel onderwerpen geïnteresseerd. Hij is soms met bril te bewonderen en soms bril-loos (met lenzen).

Job Schuitema

Job studeert geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens de middelbare school heeft hij altijd intensieve voetbaltrainingen moeten combineren met studeren en huiswerk maken. Hierdoor heeft hij ondervonden hoe belangrijk goed plannen is. Hij heeft zelf vroeg ook bijles gehad en weet welke manier van lesgeven en uitleggen goed aanslaat. Job moest hard werken voor resultaten, maar met goede cijfers werd het leren vanzelf leuker. Naast zijn studie houdt hij van sport, met vrienden afspreken en mooie landen ontdekken.   

Kasper van Royen

Kasper van Royen is studiecoördinator bij Dees. Na het behalen van zijn master in de wijsbegeerte, besloot Kasper een eerstegraads onderwijsbevoegdheid te halen. Vervolgens gaf hij als filosofiedocent les aan uiteenlopende doelgroepen: cursussen aan volwassenen, werkgroepen aan studenten en klassen in het voortgezet onderwijs. Daarnaast is Kasper altijd actief geweest met taal, als copywriter, columnist en schrijver. In 2016 kwam zijn eerste boek uit, En toen kwam Annika, momenteel werkt hij aan een vervolg. Naast schrijven, filosoferen en lesgeven zijn z’n grote liefdes muziek, film en z’n dochter.
 

Maarten Polman

Maarten is van huis uit geschiedenisleraar en al jaren actief als literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen en is daarnaast altijd actief geweest op de school van zijn zoon waar hij allerlei vrijwilligers taken met veel enthousiasme heeft opgepakt. Hij heeft met aantoonbare resultaten een aantal leerlingen intensief begeleid die vanwege verschillende oorzaken een achterstand hadden opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel te doorgronden wat de kern van het probleem is. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja: voetbal.

Bo Smits

Bo studeert Bèta-Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Dit is een interdisciplinaire studie en die perfect bij haar past omdat ze vakken zoals natuurkunde, scheikunde, wiskunde en sociale vakken heel leuk vindt. Ze geeft bijles in deze vakken sinds 4VWO en heeft inmiddels dus al jaren bijleservaring. Hierdoor weet ze goed hoe ze bij allerlei typen kinderen op de beste manier een bijles aan kan pakken. Naast dat ze het leuk vindt om te studeren, houdt ze van tekenen en schilderen, korfbal en gezellig met de mensen te zijn die ze lief heeft.

Molly Mascini

Molly studeert geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam.  Waarbij zij dus veel werkt met de vakken biologie, scheikunde, wiskunde en natuurkunde. Hiernaast vind zij het leuk dat deze vakken worden gecombineerd met het sociale aspect van de studie. Omdat Molly vroeger ook moeite had met bepaalde vakken of het leren voor toetsen weet zij goed hoe ze kan helpen. Ook heeft zij al eerder huiswerkbegeleiding gegeven. In haar vrije tijd is ze veel bezig met muziek, vrienden en familie en houdt ze van reizen. 

Rachel Rankin

Rachel studeert Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hierbij ligt haar focus op biologie met daarnaast de vakken scheikunde, wiskunde en natuurkunde. Naast de Bèta kant van de studie ligt er veel nadruk op gedrag, wat perfect bij haar past! Ze heeft op de middelbare school ook bijles gehad en hoopt zo andere kinderen te helpen die net als zij vroeger wat extra tijd moeten steken in bepaalde vakken. Wanneer ze niet aan het studeren is brengt ze graag tijd door met haar vrienden. Ze houdt van koken, reizen en haar kamerplanten.

Simon de Best

Simon studeert geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft veel interesse in de Bèta-vakken en vindt het fijn om mensen om zich heen te helpen. Het feit dat hij vroeger ook met veel plezier bijles heeft gegeven op zijn middelbare school zorgt ervoor dat hij al enige ervaring in dit vak heeft opgedaan. Verder houdt hij ervan om in zijn vrije tijd te sporten, met vrienden af te spreken of er spontaan op uit te gaan. 

Jop Delheij

Mijn naam is Jop Delheij, afkomstig uit Heerlen en ben 24 jaar oud. Ik heb de bachelor Geschiedenis gedaan aan de UvA maar heb ook een bul in de Nederlandse Taal en Cultuur gevolgd. Overzichtsvakken en talen liggen mij het beste maar ik kan ook goed overweg met getallen. Ik werk graag met leerlingen en vind het een uitdaging om ze kennis van de Nederlandse taal bij te brengen en daarnaast basisschoolleerlingen te helpen met hun "cito-vaardigheden". Ik heb eerder studiebegeleiding gegeven en geniet ervan om hulp te kunnen bieden. Verder hou ik van muziek maken, skateboarden en lezen.