Nieuwe locatie huiswerkbegeleiding Staalkade

Nieuwe locatie huiswerkbegeleiding Staalkade

Voor iedereen een heel mooi, gelukkig, gezond en leerzaam 2019 gewenst.
Wij hebben heel veel zin in het nieuwe jaar en trappen af op een nieuwe locatie voor de huiswerkbegeleiding, aan de Staalkade 7B (net om de hoek van de Groenburgwal). Op deze locatie hebben we een compleet gerenoveerde, rustige werkruimte op souterrain en bel-etage. 

Bijles

Bijles

Het achterlopen in bepaalde vakken geeft onnodig veel stress, en dankzij een aantal bijlessen kunnen we in korte tijd het zelfvertrouwen weer verder opbouwen. We werken hier volgense de drie-stappen methode. De eerste stap is extra persoonlijke begeleiding en uitleg, daarnaast gaan we over tot het aanbieden van extra oefenstof en oefenen we schriftelijke overhoringen en examens. 

Dees opent tweede vestiging

Vele leerlingen weten inmiddels hun weg te vinden naar Dees Amsterdam. We bieden al 4 jaar  een kleinschalige vorm van huiswerkbegeleiding aan. Maar we groeiden uit ons jasje en hebben nu een unieke uitbreiding gevonden door samen te gaan werken met het Lifelong Learning House. Een fantastisch en authentiek grachtenpand aan de Groenburgwal in hartje Amsterdam. 

Help mijn kind moet Leren Leren

Help mijn kind moet Leren Leren

‘help mijn kind moet leren leren’ Cognitieve wijsheden voor de hedendaagse scholier, en hoe voor de kerst onvoldoendes weer voldoendes worden! In veel opzichten zijn de leerlingen van nu stappen verder dan onze generatie. In een wereld waarin alles voor handen ligt, verdienen kinderen sterke begeleiding.

Start samenwerking leerlingvolgsysteem HOMi

Vanaf de zomer 2018 werkt Dees met een eigen leerlingvolgsysteem HOMi waarin we de planning en ontwikkelingen van onze leerlingen bijhouden. Er is een automatische koppeling met Magister, en ouders ontvangen iedere dag een lessamenvatting. Maar hoe ziet dit er uit en wat houdt het precies in? 

Kind aan huiswerk

Kind aan huiswerk - artikel Parool

Huiswerk maken met medescholieren in een andere huiskamer dan die van jezelf: dat is de opzet van onder meer Dees Amsterdam. Met kater Jack, noodles en een kop thee op tafel is er altijd iemand in de buurt die je wat kunt vragen. Het bijzondere aan deze locatie is vooral de huiselijke sfeer. Elke dag zitten er maximaal 20 kinderen te studeren. 

 

Eerste hulp bij huiswerk

Eerste hulp bij huiswerk - JMMagazine

De overgang van basisschool naar middelbare school valt veel kinderen zwaar. Kinderen die op de basisschool altijd goede resultaten haalden, en prima scoorden op hun cito-eindtoets kunnen er op de basisschool opeens minder van bakken. En dit veroorzaakt thuis veel stress.