Vele leerlingen weten inmiddels hun weg te vinden naar Dees Amsterdam, de gezellige huiskamer in het hart van de Plantagebuurt.  We bieden al 4 jaar middelbare scholieren een kleinschalige, intensieve vorm van huiswerkbegeleiding aan. 


We groeiden uit ons jasje en hebben nu een unieke uitbreiding gevonden door samen te gaan werken met het Lifelong Learning House. Een fantastisch en authentiek ingericht grachtenpand aan de Groenburgwal in hartje Amsterdam. Hier kun je in alle rust je huiswerk maken aan de keukentafel, of in de woonkamer, met een adembenemend uitzicht op een van de mooiste grachtjes van Amsterdam.


Naast het maken en overhoren van huiswerk in een rustige en inspirerende omgeving, ligt bij Dees de nadruk op het “leren leren”. De leerlingen worden geholpen bij het aanbrengen van structuur en het leren plannen met behulp van de Dees weekplanner. De overgang naar de middelbare school is groot, zowel voor kinderen als ouders.

Er wordt van kinderen veel verwacht op school, terwijl er ruimte moet blijven voor sport, hobby’s en sociale contacten. Ook de afleiding die sociale media met zich meebrengt kan thuis tot stressvolle situaties leiden. Dan kan naschoolse huiswerkbegeleiding in een huiselijke omgeving, zonder afleiding, uitkomst biedenDe begeleiding van Dees Amsterdam is in alle opzichten persoonlijk en op maat. Uit de resultaten blijkt een forse verbetering van de schoolprestaties.  Wij proberen leerlingen zelfvertrouwen mee te geven en te werken aan een gemotiveerde en zelfredzame houding.